IGO Post

Sinds februari 2015 levert Wij houden van Fruit het fruit bij IGO POST in Helmond. We doen dit tot volle tevredenheid. Waar we in eerste instantie gestart zijn met de levering van 150 stuks fruit op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, is al snel de vrijdag erbij gekomen. 

 

De afbeelding links is van een artikel in het personeelsblad van IGO POST. Het artikel zelf kunt u downloaden door op het Icoon van PDF te klikken. Bij Wij houden van Fruit bent u aan het juiste adres voor de levering van heerlijk werkfruit, bij IGO Post voor relatiegeschenken.

 

Annelies van de Mortel HR Manager IGO Post B.V. 

 

Verzuim en het belang van de gezonde werknemer
Met de steeds ouder wordende werkende populatie in de wereld is ook IGO-POST continu bezig om haar werknemers fit en gezond te houden. Op deze manier blijven ze langer actief op de arbeidsmarkt. IGO-POST besteedt veel aandacht aan het verzuimbeleid en we zien nu een dalende trend in verzuim. Eveneens vinden we het belangrijk om te kijken naar de lange termijn; Hoe houden we onze medewerkers fit voor de toekomst?
IGO Post over gezondheid en vitaliteit -
Adobe Acrobat document 2.4 MB

 

 

 

Sinds 2 maanden ontvangen wij fruit van De Klant =(echt) Koning (wijhoudenvanfruit.nl) en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het fruit maar vooral ook over de persoonlijke levering en de leuke opstelling van het fruit in ons bedrijf. En daarbij ook nog zo'n ludieke aktie zoals deze LimoUsineLunch, wij zouden het heel leuk vinden om dit eens een keer mee te mogen maken.

 

Nathalie van Eijs Phenom World

 

 

 

 

 

Op een vrijdagmiddag heeft ons bedrijf besloten om fruit op kantoor te verstrekken om op deze wijze een gezonde leefwijze te promoten. Ik heb diezelfde dag nog een contact formulier ingevuld op de website van “Wij houden van fruit”. Vaak hoor je daar dan niets meer van, maar wie staat er op maandagochtend met een volle kist fruit aan de deur…… Mark van “Wij houden van fruit”! Wat een mooi voorbeeld van je product persoonlijk aan de man brengen.

 

Inmiddels worden we diemaal per week voorzien van vers fruit en ook fruitsalades zijn mogelijk. Onze medewerkers zijn hier erg positief over!  De service van “Wij houden van fruit” is perfect, als we tekort komen, leveren ze gewoon wat extra. Kortom hun slogan “de klant is koning” wordt echt waargemaakt! Wij hopen nog lang door te gaan met deze vruchtbare samenwerking. 

 

 

Saskia Willemsen Smurfit Kappa Recycling B.V.

 

Update:

Inmiddels voorzien we bij Smurfit Kappa Recycling 3 locaties van ons heerlijke fruit en 2 met een watercooler en flessen van Wij houden van Water. 

 

Bij IGO Post verzorgen we naast het fruit ook de suiker- en creamersticks en leidingwatercoolers. 

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Fruit

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01
KVK.Nr.:  17194377

 

 

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanfruit.nl