Onze belofte

Wij houden van Fruit is een concept van De Klant =(echt) Koning. De naam zegt het al: Een bedrijf of organisatie wordt bij ons echt in de watten gelegd. Wij bieden u de mooiste concepten voor gezond werkfruit, lekkere koffie, natuurlijke thee en verfrissend water.

 

Om dit te illustreren een quote van 1 van onze klanten:

Sinds 2 maanden ontvangen wij fruit van De Klant =(echt) Koning (wijhoudenvanfruit.nl) en wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het fruit maar vooral ook over de persoonlijke levering en de leuke opstelling van het fruit in ons bedrijf.

Nathalie van Eijs, Phenom World

 

U iets beloven is 1, het waarmaken is 2. Dit kunnen we niet zonder onze leveranciers. Onderstaand ziet u een overzicht van onze partners. Dit zijn De Bever Groenten en Fruit, Aartsenfruit en Jobfactory.

 

Kwaliteit is een keuze. Wij kiezen alleen voor het beste en uit de buurt.

 

 

Het inkopen en verpakken van fruit is niet iets wat je er zomaar bij doet. Er komt veel kennis, ervaring en expertise bij kijken om dit voor u als klant op de juiste manier te verzorgen. Om dit voor u te kunnen realiseren doen we dit in samenwerking met De Bever Groenten en Fruit. Zij verzorgen voor ons de levering van van Jonagold appels en Conference peren. Ad de Bever kweekt deze producten zelf in Sint-Oedenrode. Op deze manier kopen wij een deel van ons fruit in de eigen regio in.

Als het om vers gaat, gaat Aartsenfruit het verst van allemaal.

 

Als het om vers gaat, gaat Aartsenfruit het verst van allemaal. Wij bieden alles aan in de wereld van groenten en fruit. Letterlijk. Iedere dag zorgen we er weer voor dat ons assortiment verse groenten en fruit uit de hele wereld hun weg vindt naar onze afnemers. Wij noemen dat NONSTOPFRESH. 

 

Samen met De Bever kunnen we op deze manier een mooi gevarieerde inhoud van topkwaliteit fruit aanbieden. 

 

De laatste schakel is Wij houden van Fruit zelf. We pakken met zorg en aandacht het fruit in. Het fruit leveren we in mooie authentieke houten kisten. Deze houten kisten worden gemaakt door Jobfactory uit Helmond.

Kwaliteit is een keuze. Wij kiezen alleen voor het beste. Kwaliteit en maatschappelijk verantwoord.

Ons fruit wordt ingepakt in houten kisten die gemaakt worden door Jobfactory. De Jobfactory is een werkplaats voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die graag maatschappelijk willen participeren.

 

Vanuit de Jobfactory wordt arbeidsmatige dagbesteding en arbeidstraining aangeboden aan mensen die graag aan de arbeidsmarkt deel willen nemen, maar door omstandigheden (nog) niet in aanmerking komen voor een reguliere baan.

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Fruit

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01
KVK.Nr.:  17194377

 

 

Tel:  040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanfruit.nl